Det började visst regna…

I lördags tog jag på mig en bortglömd klänning som hängt oanvänd i garderoben sedan den köptes i Los Angeles för ganska precis ett år sedan. Funderingar som varför har jag inte använd den tidigare och ”wow detta kommer bli en favorit” blandades med det värsta regnet jag skådat på länge. Och just genom detta regn cyklade jag 1,3 mil och gladdes åt min regnjacka för cykling inköpt på Coop för en tjuga.

regnponcho regnkappa-cykel blöta-skor rufsig-frisyr klänning-i-regn glad-tjej solglasögon-regn regn-på-ruta

Dela

2 svar till “Det började visst regna…“

 1. Ha, ha ja lätt att skratta åt när man inte är i det själv, men du fick ju en gratis dusch.

  Flitig du är som cyklar så pass långt. Det är mysigt att va ute i naturen men det är skönare om det varit solsken.

  För övrigt en väldans snygg klänning!

  Önskar en bra start på veckan, från ett soligt Österlen/MH

 2. Jenny Widén skriver: Svara

  Tur i oturen att det var varmt väder så regnet kylde inte ner mig i alla fall… Vad kul att du gillade klänningen, tror med stor sannolikhet att den kommer användas flitigt i sommar.

  Även Malmö har haft sol idag men jag hoppas blåsten ger med sig snart bara 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.