Destination: okänd

tågräls

Bloggen tuffar på i maklig takt. Vart vi är på väg? Bra fråga, vart vill ni åka?

Jag tänkte passa på att sätta fingret i luften och se vart det blåser, fråga er underbara läsare vad ni vill se mer av. Jag harvar på i samma gamla hjulspår, men varför göra samma sak om och om igen när jag har en massa kloka modeintresserade personer där ute som sannolikt sitter inne på en massa idéer och tankar.

Därför uppmanar jag er nu att komma med idéer för bloggen, önskemål vad ni vill se mer av eller annan feedback. Öppna dammluckorna och låt tankarna forsa ner i kommentarsfältet!

Dela

8 svar till “Destination: okänd“

 1. Skulle vilja veta mer om var du handlar! Tex om du varit på någon bra outlet eller loppis där du fyndat.

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Okej, jag hör vad du säger. Jag ska fundera ut något bra inlägg om detta samt skriva lite mer om vart jag får tag i mina klänningar etc.

 2. Godmorgon fredag!

  Har varit svårt att komma in på era bloggar! Jag skickade ett meddelande till tidningen.
  Jag tycker du har redan en berättande och mycket inspirerande blogg, en av de få jag läser på denna plattformen. Det jag gillar är de korta inslagen, en blogg i mitt tycke får inte bli för ”mycket”
  Sen är det ju ett intresse om det du skriver som gjorde att jag hittade hit.
  Tror också att det intressanta med din blogg är just att du håller dig till just vintage och ditt intresse. Så jag sammanfattar mina ord du har en toppenblogg i mitt tycke.

  Må så gott från Österlen, med en sol som sakta håller på att stiga upp/MH

 3. Lite tips så här på en lördag! Finns i Hammenhög en butik som säljer tyger, hon har en hel del i vintage, även knappar och annat som hör en sömmerska till!
  Tänkte på dig när jag var där idag då du börjat sy så fina klänningar. Ett litet tips, i sommartiden.

  Från ett soligt Österlen en trevlig helg./MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Tack för tipset, hoppas jag kan besöka butiken under min semester nu 🙂 Vet du vad butiken heter?

   Vad bra att du skickar mail till tidningen när det går trögt att komma in på bloggarna här.

   Så himla kul att du gillar min blogg. Min egen tanke med bloggen är just att den ska vara ”lättillgänglig” och då menar jag inte för mycket text utan mer bilder för inspiration. Man ska snabbt kunna gå in på bloggen liksom. Ungefär som du beskriver den.

  2. Söndag morgon och ett strålande väder på slätten!

   Här kommer lite info om butiken. Hon hade mycket fina tyger, så att säga vanliga i modern tappning från 20 kronor/m, sen vintage är i betydligt högre pris och det är ju inte så konstigt.
   Kvinnan är mycket trevlig och jag tog lite info om butiken, hon heter Lilian Ljung, på visitkortet står det modedirektris, så hon syr klänningar, tjusiga sådana hängde där, tippar på att de var beställda. Hon har mjukstarta en hemsida, men har inte en bråkdel av sina tyger där, den heter, lilianljungdesign.blogspot.se Hennes öppettider är torsdag-fredag 11-17 lördag 10-13.
   jag berättade kort om din så trevliga blogg och det tyckte hon lät kul, och jag sa att jag skulle tipsa dig. Det var första gången jag besökte hennes mysiga butik, du kan säkert ringa henne om du är i Hammenhög på annan tid, tele. 0735-952595. LL design. Själv kan jag inte sy men storgillar tyger så två mindre stuvbitar fick följa med hem, det var med rosor på, så snyggt.

   Det var söndagnyheter från Österlen. Må så gott och en riktigt trevlig semester/MH

 4. Johanna skriver: Svara

  Jag tycker att din blogg är jättefin – alltid lika trevligt att titta in här! Väldigt fina bilder – och ett genuint intresse för gamla ting/plagg! Det hade varit trevligt att få ta del av historien bakom några av din fynd? Och så klart – loppistips!

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Det var en god idé, ska tänka ut något bra. Tack 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.