Dagens bokrea-tips

Min man kom hem idag med ICA-kassarna fulla med varor. Matvaror tänkte jag men ack så fel det visade sig att jag hade när kassarna packades upp. Den ena fantastiska boken efter den andra hamnade i min hand och jag förstod ingenting. Det visade sig att bokrean på ICA Maxi Toftanäs här i Malmö är något utöver det vanliga och jag vill passa på att tipsa alla modeintresserade om ett par böcker som jag vill beteckna som riktiga fynd, det är informativa böcker på svenska (vilket inte växer på träd). För er som bor i övriga delar av landet kan det vara värt att ta en titt på ICA Maxi ifall de finns även där.

Klicka på omslagen för att läsa mer om boken:

Dela

3 svar till “Dagens bokrea-tips“

  1. Oj vilka fynd! Vet du vad böckerna kostade? På Akademibokhandeln kostar smyckesboken över 500 kr enligt hemsidan. Kanske får bli en tur till Ica här för att se vad de har. 🙂

    1. Hej,
      Jo de två böckerna om klänningar och smycken kostade 249:- styck och den om Dior 79:- ! Skynda fynda 🙂

  2. Tack få ska jag ta en tur imorgon! Hoppas!:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.