Då bär jag den äntligen…

Jag syftar såklart på min första egensydda klänning. Jo, för det är faktiskt så att i våras gick jag en sykurs och denna klänning blev resultatet. Sitter som en smäck.

Min symaskin fick jag av min svärmor för säkert fyra år sedan men det är inte förrän nu som den fått se ljuset. Jag har tänkt gå en sykurs i flera år men aldrig kommit loss att fixa det men nu har minsann startskottet gått av…

blicken-kameran blicken-i-marken ögon gul-knapp hemmagjord-klänning ballerinaskor-prickiga blombukett blommor nöjd-tjej

Dela

2 svar till “Då bär jag den äntligen…“

  1. Riktigt snygg klänning ,du har ju en ådra helt klart vad det gäller sömnad, är det något du kommer att fortsätta med framöver kanske?

    Någon är väldigt bra på foto hos dig, kanske du själv som fixar det med, finns ju fin mekanik och fototeknik, det har gått framåt med stormsteg. Gillar bilden på ditt öga, man kommer så nära och ser verkligen hur fantastiskt är det inte med vår syn. Min farfar miste sitt öga, och fick insatt ett i glas,minns att jag som liten tyckte det var mycket underligt, hur skulle han nu kunna se? men som tur var hade han ju ett till, barns funderingar är inte alls så tokiga.

    Skön onsdag från ÖsterlenMH

  2. Jenny Widén skriver: Svara

    Tack, det var trevligt att höra. Kommer att fortsätta kurs även till våren. Min tanke är nog mer att kunna fixa till kläder det vill säga sy in och ändra lite mm. Hittar ju så mycket fina saker och allt passar ju inte direkt utan behöver någon justering. Tycker det är riktigt kul men svårt.

    Min man tar alla bilder på mig, han har blivit en riktig fotograf med tiden.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.