Byte av jobbmiljö…

Fem minuters promenad från mitt jobb ligger reklambyrån Coure där min man jobbar. På ungefär fem minuter kan jag befinna mig i denna miljö istället för långa korridorer med likadana kontorsrum i mängder. Här flödar kreativiteten och hit brukar jag gå ibland för att bara hänga lite en stund och dricka en Pepsi max från kylen som alltid är full med denna härliga dryck.

Lyckan i att även denna vintageklänning fortfarande passar också…

dagens outfit 2014-04-02 axel läskflickan Roy Lichtenstein

Dela

Ett svar på “Byte av jobbmiljö…“

  1. Du ser så där cool ut och har en snygg klänning, gillar ju blått mycket och mönstret är kul.

    Fantastiskt att du alltid vilken årstid det är ikläder dig klänning!

    Må så gott från ett lite svalare Österlen/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.