Blått är flått…

Färgen jag gillar bäst är utan tvekan blått, och gärna marint. Denna klänning har mycket som jag gillar, som  just blått och en massa rutor. Gick förbi Twilfit häromdagen och kom över ett stort gäng av strumpbyxorna jag har på mig. De reade ut dem för nån tia styck och jag bunkrade upp. Jag brukar göra så någon gång per år när det vankas rea, jag avverkar ju en hel del par med tanke på mitt klänningsberoende…

dagens outfit puffärm strumpbyxor med mönster ecco damsko skinn hemmaodlade tomater

Dela

2 svar till “Blått är flått…“

 1. Godmorron från ett soligt Österlen, det sägs att efter regn kommer solsken, det stämmer!

  Ja men visst är blått en snygg färg, även om jag tycker om de flesta. Färger gör oss tror ju jag, piggare, gladare, positivare, ja mycket mer därtill, finns väl en anledning till att svart används vid vissa tillfällen. Och vitt används vid ljusterapi.

  Är också en älskare av strumpbyxor med mönster, ett tag hade jag dille på att skicka efter, så jag har en hel korg full med olika mönster.

  På tal om att stryka så gör jag inte de med glatt hjärta, tvättar hellre, men det har sina rutiga randiga skäl. Gillar dina skor, köpte själv ett par urfina, i ”gubbmodell”, bruna i skinn, jag tror det är vintage, för när man söker kommer det upp så, fynd från loppis, och jag kan säga att det känns som att vandra på moln med skorna på. Citerar Alf Robertsson, men nu i den positiva andan, Du skulle gå några mil i mina skor.

  Må så gott och jättefina foton som alltid/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Åh tack, skorna är faktiskt nya på riktigt 🙂 Hittade dem på Ecco för någon vecka sedan på rea på rea, sånt gillas…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.