Beauty Box från Lancel Paris…

Att göra fynd måste ändå vara meningen med livet kan jag tänka ibland. Som när jag ramlade på denna Beauty box från Lancel Paris tillverkad i Italien av finaste läder på en nätauktion för nästan inga pengar alls. Jag har länge letat efter en beauty box men de är inte helt lätta att få tag på om man vill ha en vintagevariant. Det är min första väska från Lancel vilket gjorde mig lite nyfiken på modehuset och jag kunde inte hålla mig från att läsa på lite.

Lancel grundades 1876 av Angèle Lancel och fyller alltså 140 år i år, ändå ganska fantastiskt med företag som lyckas överleva så länge i en så konkurrensutsatt och nischad bransch. Från början var dock Lancel en butik i Paris som sålde eleganta produkter relaterade till rökning men man tog snart konceptet vidare till accessoarer som väskor och plånböcker. Bland märkets mest kända väskor finns the Bucket Bag som presenterades första gången redan 1927 och den veganska väskan Lancel Brigitte Bardot Bag.

Lancel beauty box vanity case handtag kodlos lancel paris made in italy beauty box spegel lancel insidan sminklåda lancel paris vanity case open vanity box lancel

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.