Äpplen i Rörum

I söndags var vi bjudna hem till vänner som bor ute på Österlen. De har renoverat upp en gammal äppelbod som nu är ett fantastiskt bostadshus. Är det någon som kan renovera med stil så är det Fia och Samuel. Det bjöds på soppa och hembakt surdegsbröd och de toppade detta med kaffe och bakverk. En söndag full av njutning helt enkelt. Om ni blivit nyfikna på huset nu kolla in lite detaljbilder nedan.

Min klänning är från Bergelin och jag klickade hem den på deras rea för någon vecka sedan. Jag gillar 40-talsdetaljerna på klänningen såsom axlarna, den lilla puffen som ni ser. Materialet är mjukaste flanell så en favorit i garderoben blir det säkert. Matchar med mina nya solbrillor och finaste korgen för alla äpplen jag tänkte plocka. plockar-applen ingrid-marie-applen gammal-traktor barande-trapelare victoria-margarin bla-industrilampa kok hembakat-surdegsbrod citrontarta-med-vit-choklad christian-dior-vintage-solglasogon vattenbehallare citrontarta fina-huset teakskap gammal-dorr pall-vintage stringhylla-vintage ogonkakao-tavla marmorbadum pallar-pumpor

Dela

4 svar till “Äpplen i Rörum“

 1. Tror nu nämnt deras äppelbod/hus förr om minnet inte sviker? Bilderna är underbara, bara dörren är ljuvlig då kommer jag tillbaka i tiden för aldrig man kunde tänka sig ha en sådan charmig dörr, å nej den skulle målas och fixas, hurra för de som vill vågar och gör. När den är stängd känns det som en mystisk sådan, vad döljer sig där bakom.
  Vilka enorma pumpor, mina bär inte frukter ännu , men jag var sent ute med fröet, kommer där så gör de,t om inte så gråter jag inte floder, haha. De är unika dina vänner som tagit tillvara på känslan från förr!
  Rörum ett ställe jag gillar, miljön är jättefin och känns väldigt behagligt, de har ju mycket att erbjuda, med friskola och annat med ekologis försäljning.
  Förstår att ni stannade där och inte trängdes på äppelmarknaden.
  Trevlig klänning du har på dig och inte ofta man ser en sådan i den kvalitén.

  Tack för inblick i detta mysiga hus. Kram/MH

  1. Du har rätt där, skrev ett inlägg med bilder i huset när allt var utblåst och bara väggarna fanns typ. Nu är det topprenoverat och såååå fint!

 2. Åh, vad fina bilder och text, Jenny och Martin! Så himla kul att få läsa, hedrande! Tack! Kram!

  1. Vad kul att du gillade Fia 🙂 Ni har det verkligen supermysigt hemma hos er.
   Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.