Ännu en klänning av ull tänker ni…

I vinter kommer jag vara mig själv evigt tacksam då jag fyndade ull mitt i varmaste sommaren.

Klänningen är från sent 50-tal och av märket Leslie Fay. Fyndade den på Myrorna, butiken på Emporia i Malmö. Tror om jag inte minns fel att jag betalade under hundralappen för den. Extra kul att hitta vintage på ”vanliga” second hands eftersom det blir svårare och svårare att hitta gamla plagg. Det mesta som finns är 80- och 90-tals kläder. Men jag lovar, letar man riktigt ordentligt så finns det pärlor kvar.

Blir fint när kylan börjar smyga sig på.

Dagens fynd 2

Dela

2 svar till “Ännu en klänning av ull tänker ni…“

  1. Den ska du va glad för, ull kostar en hel del idag och det är så ljuvligt material. Varmt och skönt och mycket snygg till på köpet.

    Tänk tjockare strumpbyxor och ett par grövre kängor och ett lite bredare bälte, och kanske en skinnjacka, då blir du en rockig jänta!!

    På tal om äkta skinnjackor, så har jag fyndat minst två i sommar, för vardera 50 spänn, jag tänker längre fram när jag hittar fynden, gillar skinn så mycket, allt från kjolar till byxor och så klart jackor. Inte för att jag längtar till kylan, å nej vill gärna ha lite mer sommar, och klänningar.

    Från ett soligt Österlen/MH

  2. Jenny Widén skriver: Svara

    Jag har länge tänkt att jag skulle vilja ha en fin skinnjacka men lyckas aldrig hitta någon. Jag tänker ju mig en lite kortare variant som kan passa till mina klänningar. Jag fortsätter letandet, någon gång kommer den ju…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.