Ängeln på min handled…

När jag ser en ängel så tänker jag på min mamma. Under hela min uppväxt samlade hon på änglar i alla dess former och varje jul gjorde jag det till en grej att hitta någon ny fin som hon fick till sin samling. Under hela året gick jag alltid och småspanade lite och funderade på nästa ängel.

När min mamma gick bort i september köpte jag och min syster var sitt armband med en liten ängel samt att vi satte ett på mammas handled där hon låg så fin i kistan. Vi tre för alltid. En liten grej, men som känns fint att bära varje dag då jag vet att mamma som nu är uppe i himlen bär sitt med.

ängel på armen guldängel

Dela

2 svar till “Ängeln på min handled…“

 1. När jag såg ditt armband då förstod jag att det betydde nåt speciellt. Här sitter en till och skriver som älskar änglar. Jag har ett runt min hals.
  Jag som var liten späd och kort, fick aldrig den där turen att på luciadagen va hon som skred med ljus i håret. Jag var den lilla med det mörka håret som var just de, ängeln. Stora tunga vingar hade jag, då tänkte man inte så mycket på det hela, idag är känslan något helt annorlunda. En ängel för mig, kan va den personen som gör något gott för andra, som finns där när man så väl behöver det.
  Så fint du skriver om hur du och din syster satte ett kärlekens band på din mor. Så klart är hon en vacker ängel som tittar ner på dig, skyddar dig, talar till dig, genom tankar, så tror jag det är efter livet, det är då det känns så mycket bättre och lättare att gå vidare.

  En trevlig kommande helg önskas från Österlen/MH
  PS Loppis på Gröna Ladan idag, suktar ju efter de där unika plaggen.

 2. Jenny Widén skriver: Svara

  Det är så fint att läsa dina historier, de får mig alltid att drömma mig bort en liten stund. Tack för att du delar med dig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.