4 svar till “Ack ljuva 40-tal…“

 1. Den vore trevlig att se på ditt huvud nån dag. Lite stuk åt baskerhållet, eller? Väldigt ovanlig i sin form. Om jag minns rätt kommer det många hattar från samma adress. Fodret är ju så härlig färg, bara en sån sak. Jag såg en del hattar på loppis i H-hög idag, köpte dock ingen, får suga lite på det. Det som jag tycker är viktigt för min del att det inte blir ”tant”. Har även sett en på secondhand i Tomelilla, från ett Simrishamnsföretag, den var så snygg så där lite låg i kullen, avstod häromdan, och lär säkert ångra mig, ska se om den finns kvar nästa gång, då var det meningen den skulle bli min.

  Nu önskas en skön helg, från ett soligt och skönt Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Hatten är nog lite ”svåranvänd” men jag ska hitta ett tillfälle snart och dokumentera det hela 🙂
   Hur är prisklassen på hattarna du hittar på loppis?

 2. Godmorron söndag!
  Jag tror din hatt passar till nåt grövre klädesplagg, känns nästan så som om den kan ha använts, eller vad är din känsla. Kanske en söndag i kyrkan?passande idag när vi har kyrkval!

  Hattarna i Hammenhög frågade jag inte på, men jag skulle kunna tänka mig en tjugo-trettio kronor styck. Hatten i T-lilla kostar 95, men den är väldigt snygg, användbar och så där chic.

  En del hattar man hittar är av mjukare material, provade en på E-hjälpen i går, i vinrött med en fjäder, den kan jag tänka mig ha på en skogspromenad i Fyledalen en så där krispig höstdag, då solen lyser, och löven fallit, och rådjuren spatserar i dalen.

  En skön söndag från Österlen/MH

 3. Oiva Piiparinen. skriver: Svara

  Trevligt med hatt,försöker få tag på en hatt,från 1800 talet eller början på 1900 talet. Men det är inte så lätt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.