En helg i Köpenhamn

Jag har tidigare postat ett par inlägg om København Vintage 2016. Nu tänkte jag ge en liten bild av hur livet såg ut utanför lokalerna för vintagemässan, ute på gatorna i underbara Köpenhamn.

Vi bodde på Hotel Absalon nära Hovedbanegården, ett väldigt fint hotell där vi fick ett underbart hörnrum med sådana härliga fönster man kan sitta och filosofera i. Ett litet problem var dock att sängarna var stenhårda vilket gjorde att den efterlängtade sovmorgonen ersattes av ett brutalt uppvaknande med ont i kroppen.

Köpenhamn är verkligen en underbar stad som känns längre bort en bara en liten bro från Malmö, på många sätt. Varje gång jag kommer hit säger jag till mig själv att jag måste åka hit oftare. Det måste jag bara göra!

hotel absalon sitter i fönstret på hotel absalon louis vuitton köpenhamn 7-eleven köpenhamn petitgas köpenhamn hattar

Dela

2 svar till “En helg i Köpenhamn“

  1. Fin fönsterdekoration! Köpenhamn är något visst och strosa runt i, finns ju hur mycket som helst. Ser det där rena och snygga igen, är ingen slump, har nog duktiga städare.

    Ja ni har ju nära till Köpenhamn men det brukar bli så det som finns inom ens närhet blir inte så ofta besökt, det kan du ändra på, haha.

    Må så gott. Kram/MH

    1. Varje gång jag besöker Köpenhamn så slås jag av hur fint och härligt det är och så nära. Måste verkligen bli bättre på att åka dit. Vi bestämde oss för att det måste bli ändring på detta så hoppas vi besöker snart igen.

      Kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.