Erikshjälpen skor sig på mig…

… och jag på dom. Valutan skiljer sig dock och då de går därifrån med pengar så går jag därifrån med just skor. Detta par hittade jag för inte alls länge sedan när vi var på vår traditionella lördagstur till butiken. Härliga skor från Rosanders Ateljé med originaletikett på skosulan och i ett underbart vintageskick. En riktigt snygg och lite annorlunda sko i min mening som nog kommer att få gå sina steg i sommar.vintagesko dam rosanders-sko-etikett sko spänne vintage rosanders rosanders atelje spain sko sidan

Dela

3 svar till “Erikshjälpen skor sig på mig…“

 1. Ja du är cool Jenny, de skor sig på mig också allt emellanåt. Senaste fyndet en ljusgrön hatt med flor, så elegant i alla fall som prydnad.

  Gillar dina skor, ser så sköna ut, gåvänliga och stiliga,
  perfekt nu när våren snart är här, tror den kommer helt i mitten av mars, farväl vinter och kom inte så fort tillbaka.

  Jag är lycklig, i går fick jag mitt sjätte barnbarn, en underbar gosse, fyra kilo kärlek.

  I dag på loppis köpte jag en lila nalle, riktigt gammal med fyllning ja är det krullspån?
  Hade en modells större i rött så nu har den fått en liten nallebebis, sitter så sött i min korgstol.Inget större fel på barnasinnet, haha.

  Skön kväll/MH

  1. Men åååååååh Majvi, stort grattis 🙂 Härligt med så många barnbarn.

   Skorna hoppas jag använda flitigt till våren, bekväma och snygga. Vad tror du om ålder på dem? Vore kul att se ditt hattfynd…

   Kram

   1. Tack för hälsningar. Skorna ja en svår fråga, kan va mycket gamla alltså. När jag konfirmerades, ja du vet det var ju några år sen, haha, då hade jag exakt modellen men en helsko, alltså inte de mönstret. Sen skiftar ju modet, nja kan de va från 60-70 talet?

    Skickar frågan och svaret till någon annan som läser din blogg, kom igen och gissa åldern på denna urtjusiga sko!! ni vinner inget men äran att skriva i denna intressanta och alltid så genomtänkta blogg.

    Skickar ett foto till dig på hatten sen.

    Kram/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.