2 svar till “60-talet ringde…“

  1. Som vanligt chica klänningar, randig på tvären och på längden, som så mycket var under min uppväxt. Jag brukar ju berätta lite story från min barndom, eller uppväxt. Kom då att tänka på just randigt. Jag var så liten och smal när jag växte upp, gick nog i femman kanske sexan, alla byxor var så stora i midjan så i princip varken livrem eller hängslen hjälpte. Mor hade köpt ett par randiga byxor till mig, det var det första paret som satt som de var gjutna, men jag gillade inte dom, haha, men ville inte såra min lilla mor, så jag använde dom, så kan det va med kläder som är randiga. Idag tokgillar jag allt vad rutigt, randigt, prickigt heter, så tack lilla mor där uppe, det satte sina spår, i det goda.
    Krya på dig och ha en fin nationaldag.
    Från ett underbart blått och gult Österlen/MH

  2. Jenny Widén skriver: Svara

    Du ska veta att dina storys är det jag ser fram emot varje gång jag postar ett inlägg. Lika trevligt varje gång.
    Hälsningar från ett Malmö i solsken men en Jenny med hosta och halsont.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.