Ammande mamma

När man får barn väljer många att prioritera familjen framför sina intressen vilket ofta får mig att bli lite provocerad. Jag tycker att det är en farlig väg att vandra när man riskerar tappa bort sig själv för någon annan och tror att man faktiskt blir en bättre förälder av att bejaka sin egen personlighet. Det ena utesluter inte det andra.

För min del handlar det om att fortsätta älska mode och allt därtill, att finna glädje i min garderob. Det är viktigt att låta sin egen person vara stark och stå upp för den du är. Att visa sina barn att det är du som bestämmer över ditt liv.

Ett annat exempel på hur jag försöker styra mitt eget liv är att jag inte tar någon hänsyn till de som, av någon mycket underlig anledning, stör sig på offentligt ammande utan istället stolt låter hela världen bli mitt amningsrum. Om det så är en strand, en bilbaklucka eller förvaringsavdelningen på IKEA.

Det är min värld, inte de trångsyntas. Ta ägande av din värld med!

Dela

Ett svar på “Ammande mamma“

  1. En ammande mamma är ju en del av det naturliga, men en viktig sak som i alla fall jag anammade på min tid och det kan ju inte ha ändrat sig, är lugnet vid en amning.Nu är det min personliga tanke, inga pekpinnar eller så, men jag kan tycka att stå utanför en affär med en bebis som släppt bröstet, nja där går lite gränsen. Ok alltid med amningen, men om en icke ammande kvinna skulle stå så vad hade då folk tänkt? Vi var på resande fot genom en skog för nån vecka sen och där gick en kvinna och ammande, det naturligaste i världen säkert. Ämnet är ju delat så klart mellan kvinnor som är i ammande ålder och kvinnor i min, känsligt ämne Jenny, men så aktuellt. Barn föds varje sekund, varje minut och varje timma och ammande kvinnor finns det gott om, härligt med nya människobarn.
    Må så gott och Kram/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.