Två år har det tagit mig…

Jag pratar naturligtvis om att bada. Trots denna heta sommar i bakspegeln så tog det mig ända tills för någon dag sedan att få till några simtag ute i havet. Som ni förstår är jag en badkruka av högsta rang. Det historiska badet gick av stapeln uppe hos min syster i Lysekil, eller närmare bestämt Bokenäs Röd.

Trots mina få timmar på strand och i vatten så har jag en hel del baddräkter i min ägo. Denna dag var det min absoluta favorit som fick bli blöt. Älskade precis allt med den då jag hittade den i butiken. De röda körsbären på rosa grund, 50-tals modellen och hur tyget är sådär smickrande rynkat. En topp-badräkt helt enkelt om ni frågar mig.

moln brassestol badring vid vattnet badring solglasögon och badring brio go hjul baddräkt byst badtofflor retrobaddräkt snäckor badhandduk baddräkt körsbär

Share

4 reaktioner på ”Två år har det tagit mig…

  1. Åh vilken fin baddräkt, man blir så där glad av de fina mönstret.

    Jag kan inte heller skryta om att jag badar i havet, men däremot har jag vandrat mycket på stranden i sommar, senast i går i Kyl, vattnet är så skönt och sanden så mjuk och fin.

    Det känns i dag i benen, för samtidigt är det lite tungt att gå, men härligt med vattnet som kluckar så där ljuvligt.

    Må så gott från Österlen/MH

Kommentera