Provkör nya väskan…

Min man gör mig aldrig besviken på julafton, eller för den delen inte heller någon annan gång då det vankas gåvor. Han har alltid snappat upp vad jag pratat om att jag ”behöver”. Här provkör jag en av dessa gåvor, och som ni ser passar väskan mig med bravur (tycker i alla fall jag).

Eftersom tomten hade slutat för året tog jag även tillfället till akt att leka lite tomtemor på övertid.

evil santa bohemia orange bag axelrem rulltrappa bohemia väska

Share

2 thoughts on “Provkör nya väskan…

  1. Han har smak din man, en god sådan tycker jag! Gillar färgen på väskan, faller i mitt tycke också. Vilken fin bild på dig i ”tomtestolen”

    När jag ser din snygga väska, kommer jag tillbaka som oftast när du skriver till min barndom, en bit från oss bodde en sadelmakare, han gjorde så fina skinnväskor, men är man endast en fem/sex år så tänker man inte på det. Minns att vi fick en sådan större väska som han gjort i olika färger, idag hade jag uppskattat den så mycket, men tyvärr förgången tid kommer ej åter.

    Inte nog med han var en duktig sådan, han hade en stor Sankt Bernhard, den lufsade alltid på en lilla grusväg som de få bilar passerade, med tyngdpunkt på få. Han gjorde otroliga skärp också. Jag var allt lite rädd för Hjalmar, han hade långt hår och stort skägg.

    Må så gott från Österlen/MH

Kommentera