Nytt och egensytt i garderoben…

Jag har gått sykurs i vår och ta-da här har ni resultatet. Mitt första plagg jag syr och jag är riktigt stolt faktiskt. Den perfekta klänningen i härligaste grön med bästa rosa prickar som mos på toppen. Fickor att stoppa med diverse småting och i perfekt längd just ovanför knät.

Om ni ser mig i sommar så är det i denna klänning jag skuttar fram.

hemmasydd-klänning gul-knapp sytråd stoffostil

Share

4 thoughts on “Nytt och egensytt i garderoben…

  1. Imponerande!! Nu har jag sett så mycket klänningar i eftermiddag en del är man imponerad av men långt i från alla, och jag är övertygad om dess prisklass, det går inte av för hackor.

    På tal om att sy, det skulle man ju göra i skolan, jag sydde först ett par byxor, i kritstrecksrandigt, de blev väl OK, det var ju raka sömmar, sen skulle man göra nåt barnplagg, haha, jag glömmer det aldrig, man skulle fålla med kantband som det hette och det blev allt annat än fint, jag gick över till träslöjd i stället och svarvade en cool ljusstake.

    Ha en fortsatt skön helg från ett varmt Österlen, passande i fina klänningar/MH

  2. Åh,nu blir jag inspirerad! Det är en väldigt fin klänning du har sytt! Jag hoppas att jag också lär mig sy någonting!

Kommentera