Man vet att man köpt en gammal väska…

När man på botten i den hittar en tvåöring från 1955. Jag köpte den på Emmaus och fick betala runt 200:-. Gillar speciellt handtagen med metall och prickarna på skinnet. Undrar just vilken liten tant som haft och vårdat denna väska så fint.

väska skinn struts 50-tal handtag väska 2 öre 1955 väska spänne alex prager foam

Dela... Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestShare on Google+Share on TumblrFlattr the author

4 thoughts on “Man vet att man köpt en gammal väska…

  1. Jättefin väska och så välhållen! jag gillar också väskor från förr, med du vet två knäppen, om du förstår, som man fäller omlott, är det så på din också? kan också tycka att dåtid möter nutid på väskan. Och jag fick allt gnugga de grå, för att bli klok på det sista fotot, bra jobbat med det.

    Alltså fick du ett årtal på väskan, perfekt! Emmaus är en trevlig butik, från mina trakter sen barnsben ligger en Emmaaus vid Ask, men sen mina föräldrar och sedermera min bror gick bort är det länge sen jag var där, men väl värt ett besök.

    Ett tag hade jag ”dille” på slipsar och västar, det fyndade jag en hel del där, sen växlar det vad man gillar. Har du sett på kedjorna hur mycket äkta och fejk det är med skinn till hösten, men så bra man fyndat det innan, jag ligger steget före!!

    Trevlig fredag från idag skönt Österlen/MH

    1. En annan sak med att du fyndat dina skinnkläder på second hand istället för på kedjorna är ju att du får vara ensam om ditt. Dubbelt bra alltså 🙂

Kommentera