Lite färg på denna grå dag…

Jag har ju som ni sett en hel del klänningar och det blir ju inte färre heller då jag har extremt svårt för att rensa. De gånger jag får för mig att rensa lite åker de ratade plaggen tvärs över övervåningen och in i makens garderob för att hänga lite där så jag får känna av om jag är redo att bli av med dem. Idag tog jag en tur i den garderoben och hittade flera godbitar som jag nästan glömt bort att jag hade och som dessutom satt som en smäck med lite större mage.

365outfits grön vintageklänning bohemia orange väska grå skinnskor dagens outfit 2014-03-03

Share

2 thoughts on “Lite färg på denna grå dag…

  1. Den som spar hon har! Nej behåll dina klänningar, det är ju en del av dig och även om de inte passar nu så kommer det att göra det sen igen.

    Ser att du växer, det är så vackert, finns inte mycket som slår det växande livet, gäller människobarn som djurbarn.

    Bra start på en ny vecka till dig från Österlen/MH

    1. Det var bra sagt, tack 🙂 Det är ju så mycket snack om att rensa men spara är bättre…

Kommentera