Här står jag och är gravid i vecka 29…

Jag kan liksom inte fatta att det är jag som har en så stor mage som på bilden. Att jag har ett barn boendes där inne som utvecklas och växer till en liten gosse känns både konstigt och mysigt på samma gång. I skrivande stund är det cirka 10 veckor tills do date och jag tycker tiden går sååååååå långsamt.

dagens outfit 2014-03-18 gravidmage hår

Dela
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 reaktioner på ”Här står jag och är gravid i vecka 29…

 1. Det är så vackert med ett växande liv. Du blir större min vän, de sista veckorna liksom bong, så är man så stor.

  Jag blev farmor i går, en söt gosse, alltså man smälter som smör i solsken. Förstår att du längtar och tiden känns så lång, men det går fort i alla fall.

  Må så gott från Österlen/MH

Kommentera