En prickig liten sak…

Ni som följt mig på bloggen under en längre tid har säkert inte missat att jag är otroligt svag för prickiga klänningar i alla dess färger. Jag anser att min garderob inte kan få nog av prickighet och så fort jag får chansen så tar jag den. Vågar inte räkna efter ens vilket nummer denna skulle få…

stickad ponchoträknappar träknapp på stickat nixon time teller leather gunmetal prickig klänning reptilskor vinterdam

Share

4 thoughts on “En prickig liten sak…

 1. Alltid så snyggt klädd du är o kvinligt det gillar jag att se därför läser jag din blogg.Ha det bäst.

 2. Gillar också prickigt, och kombinationen med din bolero är så snyggt. Gillar knapparna på det stickade plagget, ja jag tittar ofta på detaljeran som är pricken över i.

  Lite mer beröm kanske, din frisyr är så cool, du har ett sådant mystiskt utseende, på vissa foton, som är så snyggt. Är det bambu som är i bakgrunden? så dekorativt.

  Kram/MH

  1. Åh vad roligt att du gillade just knapparna för de har jag bytt ut nämligen. Tyckte de som satt på var så tråkiga så jag bytte. Min frisyr gillar jag själv också. Kul då det var ett väldigt snabbt infall hos frisören. Jag har fått mycket komplimanger sedan jag klippte mig så jag får fortsätta med denna frisyr ett tag nu 😉

   Ditt öga för växter är helt rätt, bambu är det i bakgrunden. Vi planterade det när vi byggt nytt uterum. Låter så himla härligt i vinden då man sitter i uterummet (på sommaren då alltså, nu är det bara brrrrrrrrrrr)

Kommentera