Den hetaste dagen på min semester…

Just så var det, och den dagen valde jag att åka till Degeberga antik & samlarmarknad. Det var svettigt men absolut värt det. Jag hade aldrig besökt marknaden innan och visste inte riktigt vad som väntade mig. Jag trodde nog att det skulle finnas lite mer gamla kläder (läs klänningar) men så var det inte. En försäljare såg jag dock och hon hade ett gäng oanvända klänningar från 40-talet. En av dem fick följa med mig hem. Lite annat fick klart också följa med så som koppar, en matta, några grytunderlägg och vaser. Prisklasserna varierade stort på marknaden men allt jag köpte var till fyndpris, annars tycker inte jag det är loppis.

Bra marknad, jag återvänder definitivt nästa år.

dagens fynd 3b dagens fynd 3

Share

4 thoughts on “Den hetaste dagen på min semester…

 1. Så där söt som socker klänning, vad sätter du för hatt till den, en röd eller rent av gul?

  Jag blev mer förvånad att där var kläder, det trodde jag inte alls på, utan bara prylar.

  Håller med dig de som tar hutlöst för loppissaker det gillar inte jag, loppis är loppis, annars får det va antik värde. Tror också att ett visst TV program trissar upp priserna lite, och alla vill tjäna slantarna. Men de kan bita sig själv i svansen också, och då säljer de inget, sånt är livet.

  Skön lördag från ett riktigt soligt och varmt Österlen/MH

  1. Jag har en gul hatt från tror jag 40-talet så den hade nog varit fin till. Får prova det snart 🙂

  1. Ulrika//
   Kvinnan som sålde brukade inte ha klänningar men hade haft tur och kommit över en låda med flera oanvänd klänningar från 40-talet. Det var skralt på klädstången då jag kom dit men en klänning lyckades jag knipa 🙂 Riktigt billigt sålde hon dem för också, 125 kronor betalade jag för klänningen. Synd jag inte var på plats tidigare den dagen…

Kommentera