2 thoughts on “Ännu en gammal klänning till samlingen…

  1. Den gillade jag också, så där skir i sitt tyg. Kan du se grevinnan från slottet svänga runt i en sådan klänning. En stor brosch upp mot axeln och håret i knut, och kanske ett par glasögon i kattmodell, som de hade förr, och ja kanske idag också.

    Kan ju säga att på E-hjälpen fanns två men de var för gammalmodiga även i min smak, de hade ingen ”ande”de var för intetsägande helt enkelt. Kunde passa när min Mor gick och mjölkade korna, då hade hon den sortens kläder, inget fel på de ,men du förstår det var vardagsaktigt.

    Nu är det ju sol, man blir ju jätteglad! Trevlig kväll från Österlen/MH

    1. Jag får bära den snart, kanske på semestern 🙂 Vilken härlig bild du målade upp om klänningen och jag kan se det framför mig. Härligt!

Kommentera